6 milijonais svarų sterlingų (daugiau nei 30 milijonų litų) vertinamas sandoris jau gali oficialiai vykti. Kitas "Hearts" vadovybės žingsnis bus gauti leidimą naujos pagrindinės tribūnos statybai. Ši tribūna vietų skaičių "Tynecastle" padidintų iki 26 tūkstančių. Šiuo metu šis stadionas talpina kiek daugiau nei 18 tūkstančių žiūrovų.

"Hearts" planuoja stadioną didinti ir ateityje, o užsibrėžtas tikslas - pasiekti 40 tūkstančių vietų talpinančią areną.

Reaguodamas į miesto tarybos sprendimą, "Hearts" atstovas sakė: "Tai labai svarbus įvykis ir didi diena pačiam klubui. Esame labai patenkinti šiandienos sprendimu. Tai, kad visi dirba kartu bendruomenės ir platesnio miesto labui, labai drąsina ir teikia daug vilčių. Mūsų incesticijos į "Tynecastle" stadioną bus viena dalis didžiulio arenos atstatymo plano. Betarpiškai dalyvausime visame procese".

"Dar daug darbo liko, tačiau ir toliau bendradarbiausime su visomis šalimis, kad "Tynecastle" bei aplinkinės vietovės taptų ryškia ir modernia miesto dalimi".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją