Norintys užsisakyti bilietus gali pateikti užsakymą vienam mačui per dieną, maksimaliai keturiems bilietams į tas pačias rungtynes. Ketvirtadienį Šveicarijos mieste Bazelyje vyks spaudos konferencija, kurioje bus aiškinami įvairūs bilietų įsigijimo proceso aspektai.

Jeigu norinčių patekti į rungtynes bus daugiau, nei yra bilietų, laimingieji bus išaiškinti loterijoje. Jei bilietų liks, jie vėlgi per interneto svetainę atiteks pirmiesiems norintiems, pirmiesiems, užsisakiusiems bilietus vėlesniame jų pardavimo etape.

Futbolo aistruoliams primenama, kad nėra jokio skirtumo, ar jie užsiregistruos jau ketvirtadienį, ar kurią kitą kovo mėnesio dieną. Visos teisingai užpildytos ir priimtos paraiškos turės vienodas galimybes gauti bilietus loterijoje.

Bilietų kainos bus paskelbtos prasidėjus jų pardavimui. „Euro 2008“ organizatoriai nustatys tokias kainas, kurios garantuos, kad nuolatiniai futbolo gerbėjai galės apsilankyti rungtynėse Austrijoje ir Šveicarijoje.

Turnyras prasidės 2008 m. birželio 7 dieną, finalas birželio 28 dieną vyks Vienos Ernsto Happelio stadione. Finalinio etapo susitikimai vyks aštuoniose vietose: Insbruke, Klagenfurte, Zalcburge ir Vienoje (Austrija) bei Bazelyje, Berne, Ženevoje ir Ciūriche (Šveicarija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją