Trečiadienį “Hearts” surengė specialią spaudos konferenciją, kurios metu buvo patvirtinta, kad V.Ivanauskas greičiausiai pradės eiti klubo sporto direktoriaus pareigas, o komanda ieškos naujo trenerio.

Taip pat buvo pranešta, kad klubas pasirašys septynženklės vertės sutartį su Didžiosios Britanijos sportinės aprangos gigantu “Umbro”. Iki šiol “Hearts” klubas bendradarbiavo su “Hummel”.

Lietuvoje pastarosiomis dienomis labai intensyviai linksniuojama Kęstučio Latožos pavardė. Šis specialistas, škotų duomeninis, buvo vadinamas pagrindiniu kandidatu vyriausiojo trenerio poste pakeisti V.Ivanauską.

Pats K.Latoža antradienį patvirtino faktą, kad bendravo su pagrindiniu "Hearts" akcininku Vladimiru Romanovu, tačiau į Edinburgą kol kas keltis neketina. Strategas iki kovo 1-osios turi galiojančią sutartį su Vilniaus klubu “FC Vilnius”. Antradienį V.Romanovas taip pat neatskleidė informacijos, kas taps naujuoju “Hearts” vairininku.

S.Fedotovas spaudos konferencijoje užsiminė, kad V.Ivanauskas kol kas nėra pakeistas.

“Oficialiai jis vis dar išlieka klubo vyriausiuoju treneriu. Kai apsispręsime dėl trenerio pozicijos, mes žiniasklaida informuosime oficialiai”, - sakė S.Fedotovas.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją