Šį kartą startavo net 8 „šeimyniniai" ekipažai, vyrai su savo žmonomis, sūnumis ir kiti šeimos nariai. Daugelis dalyvių pirmą kartą rankose vartė ralio legendą ar sudarinėjo greičio ruožo stenogramą.

Bendras trasos ilgis buvo 67 kilometrai, kuria sudarė įvairios papildomose rungtys – nuo lengviausio slalomo iki sudėtingo 4 km greičio ruožo.

Trijose įskaitinėse grupėse nugalėtojais tapo E.Bagdonas su M.Bagdonaitė ("VW Lupo", grupė iki 1600 kub.cm.), D.Saulevičius su A.Kilčiauskas ("Subaru Impreza RX", grupė nuo 1601 kub.cm . iki 2000 kub.cm.) ir Rokas Kukė su Diana Kukiene ("BMW 325ix" grupė virš 2000 kub.cm.). Absoliučioje įskaitoje nugalejo Rokas Kukė su Diana Kukiene.

Po trijų etapų laimėtojais tapo ir pirmos vietos taurėmis buvo apdovanoti E.Bagdonas-M.Bagdonaitė (grupė iki 1600 kub.cm.), E. Guobužas su A. Denikiu (grupė nuo 1601 kub.cm. iki 2000 kub.cm.) ir Rokas Kukė su Diana Kukiene (grupė virš 2000 kub.cm.).

Ralio centru buvo pasirinktas Lietuvos aviacijos muziejus, įsikūręs šalia Kauno Aleksoto oro uosto. Per ralio pertraukėles sportininkai bei žiūrovai galėjo ne tik atsipūsti, bet ir susipažinti su Lietuvos aviacijos istorija, apžiūrėti muziejaus ekspozicijas, pažiūrėti filmų apie autoralį.

Sekantis organizatoriaus UAB „Saugus greitis" miniralio etapas įvyks balandžio 15 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją