Parduotuvės darbuotojas žurnalui „In Touch Weekly“ pasakojo: „Ji atėjo kartu su savo vyru, jis atsisėdo į vieną didelių krėslų ir leido jai apsipirkinėti. Jie sakė nežinantys, kokios lyties kūdikio laukia“.

„Abu atrodė išties susijaudinę. Ji kalbėjosi su kita kliente ir pasakojo, kad namuose atliko nėštumo testą ir jis buvo teigiamas. Ji nuolat kartojo, kad reikės sugrįžti čia, kai žinos kūdikio lytį“, – toliau pasakoja parduotuvės darbuotojas.

Pora įsigijo keletą „Petit Bateau“ šliaužtinukų, kainuojančių po 20 dolerių, kelis po 90 dolerių kainuojančius „Little Giraffe“ apklotus, taškuotą „Mia Bossi“ vystyklų krepšį už 350 dolerių bei „Peg Perego“ vaikišką sulankstomą kėdutę su rateliais.

Už pirkinius garsioji pora atsiskaitė grynais.

Vis dėlto Ch. Aguileros atstovė spaudai paneigė, kad dainininkė yra nėščia. Taip pat neigė, kad ji lankėsi minėtoje parduotuvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją