Sati diskografijoje jau 3 albumai. Pirmąjį albumą - “Atiduodu save” – atlikėja, o taip pat savo atliekamų dainų autorė įrašė 1994 metais pasivadinusi Crazy Violette slapyvardžiu.

„Tokį vardą pasirinkau, nes norėjau, kad apie mane galvotų, jog esu pamišusi, kad galiu daryti ką noriu, dainuoti apie ką noriu, pankuoti”, - pasakojo dainininkė.

Vėliau, pasivadinusi Sati, atlikėja išleido dar du albumus ”Absoliuti visuma” (1997) ir ”Troškimų medis” (1998). Pasak atlikėjos, vardas Sati yra jos dvasinis vardas, o ne pseudonimas.

Neskelbdama savo vardo, atlikėja yra įdainavusi solines partijas gerai žinomoms grupėms bei atlikėjams, tokiems kaip “Pompa”, ”Exem”, ”Sel”, Andriui Mamontovui ir kt. Sati džiaugiasi, kad po nemažos pertraukos ji surado tinkamus kūrybinius partnerius, kurie supranta jos kuriamą muziką, ir visi tiesiog alsuoja naujo albumo idėjomis.

Tačiau kol kas atlikėja neatskleidžia, kas toji komanda – ar tai prodiuseriai iš Lietuvos ar iš užsienio. Sati nuomone, dainavimas - tai gyvenimas, per kurį išreiškiamos visos išjaustos ir mus supančios energijos: dorybė, aistra, nuoširdumas, nuolankumas, pavydas, išmintis, tuštybė, pyktis, gėris ir meilė. Tačiau dabar svarbiausią vietą jos pasaulyje užima meilė, kurios paslaptį Sati ir pasiryžusi atskleisti savo naujame albume.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją