Ch.Boshas sausį per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 25,4 taško ir atkovodavo po 9,1 atšokusio kamuolio bei padėjo savo komandai laimėti 10 iš 15 žaistų susitikimų. Puolėjas sausį net 13 kartų buvo rezultatyviausias savo komandoje.

Vakarų konferencijoje S.Nashas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18 taškų ir atlikdavo po 13 rezultatyvių perdavimų, o „Suns“ laimėjo 15 rungtynių iš 16. Fynikso ekipos žvaigždė 13 susitikimų atliko daugiau nei 10 rezultatyvių perdavimų, o sausio 11-ąją rungtynėse su Klivlendo „Cavaliers“ S.Nashas kamuolį komandos draugams sėkmingai perdavė net 21.

Kanadietis per sausio mėnesį atliko net 208 rezultatyvius perdavimus ir pakartojo 1995 metų NBA rekordą, kuris priklausė Johnui Stocktonui.

„Raptors“ vyriausiasis treneris Samas Mitchellas pripažintas geriausiu sausio mėnesio NBA strategu, o Andrea Bargnani pripažintas geriausiu mėnesio naujoku.

Naudingiausiu NBA mėnesio krepšininku tapti taip pat pretendavo Joe Johnsonas ("Hawks"), Benas Gordonas ("Bulls"), Dirkas Nowitzki ("Mavericks"), Tracy McGrady ("Rockets"), Jasonas Kiddas ("Nets") ir Eddy Curry ("Knicks").