48 metų Madonna, siekianti įsivaikinti vienerių metų berniuką iš Malavio, kurį popžvaigždė laikinai globoja, buvo apkaltinta įvaikinimo teises ginančių grupuočių pasinaudojusi savo įžymybės statusu, bandžius apeiti įstatymus dėl užsieniečių teisės įsivaikinti Malavio vaikus.

A. Jolie pati yra įsivaikinusi berniuką iš Kambodžos ir mergaitę iš Etiopijos bei su partneriu Bradu Pittu augina jų bendrą kūdikį. Interviu žurnalui aktorė teigė, kad ji vengtų įsivaikinti kūdikį iš šalies, kur komplikuotos įvaikinimo teisės užsieniečiams.

Tačiau Madonna tvirtino, kad ji nusprendusi įsivaikinti kūdikį iš Malavio ir maniusi, kad taip "išgelbės gyvybę", nepaisant sudėtingų įvaikinimo įstatymų. Ji teigė, kad tik dviejose Afrikos šalyse - Etiopijoje ir Kenijoje - yra tvirtai įteisintos įvaikinimo normos.

"Malavyje yra milijonai našlaičių ir, mano nuomone, įstatymus reikia keisti, kad tie vaikai būtų išgelbėti", - teigė Madonna.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją