L.T. koketuojančias ir besikirkinančias garsenybes užtiko pirmojo TV3 projekto „Ledo žvaigždės“ filmavimo metu praėjusį ketvirtadienį.

Vertinimo komisijoje sėdėdamas aktorius didelę laiko dalį buvo „persisukęs“ ir nuolat bendravo su už jo įsitaisiusia laidos TOP 10 vedėja. O per reklamos pertraukėles jie tiesiog dingdavo „iš eterio“. Pasekus įžymybes, paaiškėjo, kad jos eidavo į vyrų persirengimo kambarį.

L.T. fotografui pavyko užfiksuoti kadrą, kai Agnė ranką uždėjusi Vytautui ant sėdmenų. Redakcijos žiniomis, po šio filmavimo jie kartu išvažiavo namo.

„Nekomentuosiu“, – kaip kirviu nukirto A.Jagelavičiūtė, paklausta apie santykius su Šapru, ir padėjo ragelį. Ne ką kalbesnis buvo ir aktorius. „Jokių komentarų nebus“, – susierzinimą sunkiai slėpė V.Šapranauskas. Ir taip pat išjungė telefoną.

Vilniuje jau kurį laiką sklando kalbos, kad žymus aktorius – laisvas. Šnekama, jog kelerius metus trukęs romanas su aktore Rimante Valiukaite baigėsi. „Neužimta“ ir gražuolė televizijos vedėja Agnė, neseniai išsiskyrusi su vyru verslininku Vytautu Martinaičiu.