„Honolulu“ svečius instrumentalistas žada nustebinti įspūdingu „Riccardo Drum Show“, rašoma klubo pranešime spaudai.

Šis atlikėjas – prestižinių klubų „Pacha Ibiza“, „Privilege“, „Queen Club“ bei paryžietiškojo „Nirvana Lounge“ klubo rezidentas. Jis virtuoziškai groja ne tik tradiciniais mušamaisiais, bet ir egzotiškais instrumentais – džembe, darbuka, timbalais, kongu, rototomais. Be to, Riccardo tobulai įvaldęs ir elektroninius perkusinius instrumentus. Riccardo pasirodymai išsiskiria tuo, kad lankytojus jo muzika tiesiog užveda – tad neverta stebėtis, kad jis vadinamas geriausiu Senojo Žemyno perkusistu.

Įsilieti į Riccardo mušamųjų ritmą vakarėlio svečiams padės seksualiosios šokėjos, vadinamosios „pleasure dancers“. Šios karštos merginos ne tik vilios savo šokiais, bet ir kvies prisijungti bei šėlti kartu.

Specialiai šiems vakarėliams bus keičiamas klubo apšvietimas, organizatoriai žada nustebinti ir kitomis klube iki šiol nematytomis techninėmis naujovėmis. Jų teigimu, šiemet klube pirmąkart apsilankę svečiai iškart pastebės, kad kartu su Naujausiais atsinaujino ir „Honolulu“.

Po trečios nakties „Absolut Pleasure Party“ dalyviai bus laukiami „Absolut Casino Afterparty“. Čia pačius ištvermingiausius linksmins rinktiniai diskžokėjai, vėlyvi klubinėtojai bus vaišinami nemokamais kokteiliais ir gardžiais užkandžiais.

Jau netrukus – sausio 26-ąją – prasidės ir vakarėlių „In Love With Sierra Tequila“ ciklas. Šių vakarėlių metu lankytojų laukia ne ką prastesnės pramogos. Kokios - organizatoriai kol kas neatskleidžia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją