Ketvirtasis "B'Avarijos" albumas, kaip ir ankstesnieji, išsiskirs dainų gausa. Jį sudaro net 15 kūrinių. Visoms naujojo albumo dainoms muziką ir žodžius parašė grupės nariai Deivydas Zvonkus ir Juozas Liesius. Neatsitiktinai pasirinktas ir albumo pavadinimas "Mylėk mane":

"Naujasis mūsų albumas vadinasi kaip ir viena jo daina, kurios kūrybinis procesas ir paskatino mus visą albumą pavadinti "Mylėk mane". Ši daina buvo sukurta vienu įkvėpimu - mums savaime liejosi žodžiai, melodija, vaizdiniai", - pasakojo "B'Avarijos" narys Juozas.

Anksčiau, pasak Juozo, "B'Avarijos" dainos buvo labiau kategoriškos, kalbėjo apie ne visada linksmą gyvenimą. "Albumas "Mylėk mane" kitoks nei ankstesni: linksmas, kupinas šilumos, liepsnojantis meile", - svajingai pasakojo grupės narys Juozas.

Šiek tiek kitokią "B'Avarijos" kūrybą lėmė ir vyriausiojo grupės nario Dereko pasitraukimas: "Išėjus Derekui, mūsų dainų tekstai tapo labai asmeniški. Juose atsispindi dideli meilės išgyvenimai. Juk šiais metais kiekvienas grupės narys šioje srityje arba atrado kažką naujo, arba kažko neteko", - prisipažino Juozas.

Galbūt dėl to naujose grupės dainose daugiausiai skamba mintys apie tikėjimą, prisipažinimą: "Mes ir patys svarstome ar ne per daug atviras yra naujasis mūsų albumas," - pasakojo "B'Avarijos" vaikinai.

Nuoširdžiai bei nieko neslėpdami, "B'Avarijos" nariai ketina bendrauti ir DELFI chat'e. Jie sakė, jog nevengs jokių klausimų, o labai piktai nusiteikusiems chat'o dalyviams pateiks "pipirų porciją".

"Chat'o metu mes nenorime pasirodyti kažkokie ypatingi. Mūsų tikslas su chat'o dalyviais nuoširdžiai bei atvirai pabendrauti ne tik apie mūsų muziką, bet ir apie šiuolaikinio vyro bei moters meilės supratimo skirtumus", - sakė muzikantai.

Na, o savo naujausią albumą "Mylėk mane" keturi "B'Avarijos" vaikinai lapkričio 24 dieną pristatys Vilniuje "Karolinos" klube. Kauniečiai naujų grupės dainų pasiklausyti galės lapkričio 25 dieną klube "Kolegos".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją