72 metų ekrano dievaičio paleidimas užbaigs visą "epopėją", kurios metu Bangalore kilo maištai, o valdžia atsidūrė teisinėje aklavietėje dėl pagrobėjo - įžymaus bandito Koose Muniswamy Veerappano (Kusės Munisvamio Vyrapano) - reikalavimų.

"Sužinojome, kad (aktorius) išlaisvintas ir nugabentas į svečių namus netoli Erodės miesto", agentūrai "Reuters" sakė valstijos vyriausiojo ministro sekretoriato pareigūnas.

Erodė yra gretimoje Tamil Nado valstijoje, šalia džiunglių masyvo, kuriame ir slapstosi labiausiai ieškomas Indijos banditas, pagrobęs 210-yje filmų kanadų kalba vaidinusį Rajkumarą.

Kita kanadų kino žvaigždė, parlamentaras Ambareeshas (Ambaryšas) patvirtino, kad Rajkumaras buvo paleistas, tikriausiai vėlai antradienį arba anksti trečiadienį.

Vyriausybės pareigūnų pranešimu, Rajkumaras į Karnatakos sostinę Bangalorą atvyks vakare. Kol kas neaišku, ar pagrobėjas paleido kitą įkaitą, laikytą kartu su legendiniu aktoriumi.

Rajkumarą kartu su kitais trimis žmonėmis K. M. Veerappanas pagrobė liepos 30 dieną nuošaliame Tamil Nado ūkyje.

Vienas pagrobtasis, filmų režisieriaus padėjėjas rugsėjo mėnesį pabėgo iš džiunglių, o kitas, Rajkumaro žentas, dėl prastos sveikatos buvo paleistas praėjusį mėnesį.

K. M. Veerapanas, dėvintis maskuojamųjų spalvų drabužius ir auginantis ūsus, kaltinamas 120 žmogžudysčių, nelegaliu dviejų tūkstančių dramblių paskerdimu ir dramblio kaulo bei sandalmedžio už kelis milijonus JAV dolerių kontrabanda.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją