Komandos treneris Robertas Kuncaitis paklaustas kaip vertina šio aukštaūgio galimybes, sakė: „Kada nors šis gruzinas galės padėti komandai, tik nežinau kada. Tiek mes, tiek jis nori, kad tai įvyktu kuo greičiau“.

Klaipėdos „Neptūnas“ sekmadienį pradeda kovas SEB Baltijos krepšinio lygos antrajame divizione. Estijos sostinėje Taline „Neptūno“ varžovais bus „Kalev/Cramo“ krepšininkai.

R.Kuncaitis neslėpė, kad komandai praverstų nauji krepšininkai. „Jeigu pavyktų pasistiprinti keliais naujais žaidėjais, tai LKL ar BBL pirmenybėse mes žaistume daug geriau. Sustiprėjus būtų galima tikėtis kažko daugiau. Aišku, galima tikėtis gerų rezultatų ir be naujų krepšininkų, tačiau tada gerų rezultatų siekti būtų daug sunkiau“, – kalbėjo vyriausiasis „Neptūno“ treneris.

Uostamiesčio komandos laukia itin intensyvus tvarkaraštis. Su tuo sutiko ir komandos strategas. „Meldžiu Dievo, kad mes atsilaikytumėme sausio mėnesį. Mes neturime daug atsarginių žaidėjų, remiamės 7-8 vyrais, todėl bus labai sunku, bet tikimės, kad lygiai taip pat sunku bus ir kitoms komandoms“, – teigė treneris.

Prieš pat Naujuosius metus nugarą susižeidė Mindaugas Mockus. Jis jau savaitę nesitreniruoja visa jėga, tačiau tikimasi, kad gynėjas artimiausiu metu galės vėl žaisti.

Tarp traumuotų žaidėjų tebėra Irmantas Milišauskas. Jis taip pat treniruojasi pagal individualią programą. Artimiausią mėnesį po medikų išvadų Kaune paaiškės, ar krepšininkas galės pradėti treniruotis.

„Traumų visada buvo ir bus. Dabar Mockus traumuotas. Šiandien traumų nėra, o rytoj jų vėl gali būti. Bet viliuosi, kad jų išvengsime“, – sakė R.Kuncaitis.