Tai jau ne pirmas radikalus BMW žingsnis – dar pernai ji be didelių skrupulų atsisakė čempiono Jacques'o Villeneuve'o paslaugų ir į komandos gretas priėmė talentingą naujoką Robertą Kubicą bei suteikė progą savo sugebėjimus pademonstruoti dar jaunesniam Sebastienui Vetteliui.

„Jei nori pasivyti didžiuosius žaidėjus, patyrusius žaidėjus, jau gerai įsitvirtinusius, turi mąstyti nestandartiškai. Jei viską darysi taip, kaip jie, geriausiu atveju galėsi tik priartėti“, - taip BMW ekipos politiką pakomentavo jos vadovas Mario Theissenas.

Jis pažymėjo, kad komanda šiemet tikisi dar kiek pagerinti savo rezultatus, tačiau pažymėjo, kad pirmosios pergalės tikėtis dar tikrai ankstoka.

„Bėda ta, kad vos tik ką nors pasieki, tau keliami lūkesčiai kyla greičiau, nei tu gali juos patenkinti. Jau anksčiau teigėme, kad sau 2007-aisiais keliame realius tikslus – užlipti ant apdovanojimų pakylos savo jėgomis, ir tai nepasikeitė“, - tvirtino M.Theissenas.

„Vieną kartą ant apdovanojimų pakylos savo jėgomis pakilome jau 2006-aisiais. Tai, dėka ypatingo aerodinamikos specialistų darbo, nutiko Monzoje (Italijos GP – red. past.). Šiemet turime tai daryti dažniau. Toks mūsų tikslas“, - aiškino komandos vadovas.

BMW komanda 2006 metais „Formulėje-1“ pelnė 36 taškus ir Konstruktorių taurės įskaitoje užėmė aukštą penktąją vietą.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.