"Ottawa Senators" klubas savo aikštėje 6:3 (0:0, 4:0, 2:3) nugalėjo Rytų konferencijos lyderius "Buffalo Sabres" ledo ritulininkus ir nutraukė jų keturių pergalių iš eilės seriją.

Net tris įvarčius nugalėtojams pelnė Dany Heatley, po vieną - Tomas Preissingas, Peteris Schaeferis ir Wade'as Reddenas. "Sabres" ekipoje pasižymėjo Paulas Gaustadas, Maksimas Afinogenovas ir Jasonas Pominville'is.

"Sabres" po 40 rungtynių turi 61 tašką. "Senators" klubas, surinkęs 46 taškus per 42 mačus, Rytų konferencijoje užima penktąją vietą.

"Los Angeles Kings" komanda namuose 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) nuėjo "Columbus Blue Jackets" ekipą.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Michaelas Cammalleri, Seanas Avery ir Aleksandras Frolovas. "Kings" vartininkas Mathieu Garonas atrėmė visus 26 varžovų smūgius. Tai buvo antrosios "sausos" M.Garono rungtynės šį sezoną ir dešimtosios per karjerą NHL.

"Kings" (35 tšk./42 rungt.) Vakarų konferencijoje užima 12-ąją, o "Blue Jackets" (34/40) ekipa - 14-ąją vietas.

"Vancouver Canucks" klubas savo aikštėje po bulitų serijos 2:1 (1:0, 0:1, 0:0; 0:0; 1:0) palaužė "Dallas Stars" ledo ritulininkus.

Pergalę aikštės šeimininkams lėmė Ryano Keslerio realizuotas baudinys.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją