""Real" pateikė svarbų pasiūlymą ir tai yra vienintelis klubas, su kuriuo mes dabar realiai diskutuojame. Kitas susitikimas turėtų įvykti antrąją sausio savaitę", - sakė anglo atstovas Simonas Oliveira.

Didžiosios Britanijos spaudoje kurį laiką sklandė gandai, neva derybos sustojo vietoje, kadangi D.Beckhamas nori pats valdyti visas teises į savo įvaizdį. "Real" tokiai sąlygai nepritaria, mat pagal dabar galiojančią sutartį abi pusės su tuo susijusį pelną dalijasi pusiau.

"D.Beckhamo apsisprendimą pirmiausia lems ne piniginiai klausimai, bet futbolas. Klausimai apie teises ir įvaizdį yra labai svarbūs, tačiau ne esminiai", - teigė S.Oliveira.

Pagal dabar galiojančias FIFA taisykles D.Beckhamas gali be jokių apribojimų derėtis su kitais klubais, nes jo sutartis baigiasi mažiau nei po pusės metų.

Šį sezoną "Karališkosios" komandos sudėtyje D.Beckhamas iš viso sužaidė 17 rungtynių, tačiau tik 7 iš jų pradėjo startinėje sudėtyje.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją