150 g oto filė,
35 g lašišos filė,
10 ml baltojo vyno,
40 ml aliejaus kepimui,
citrinos skiltelė,
prieskoniai.
Padažui:
50 ml grietinėlės,
5 g sviesto,
15 g „Hochland" sūrio,
miltų padažui sutirštinti,
10 ml viskio.
Garnyrui:
40 g ilgagrūdžių baltųjų ryžių,
5 g juodųjų laukinių ryžių,
50 g brokolių,
50 g kalafiorų,
50 g morkų,
20 g sviesto.
Ant oto filė uždedama juostelėmis pjaustyta lašiša, pabarstoma prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis, baltuoju vynu. Kepama su aliejumi.
Garnyrui išverdami ryžiai. Daržovės pakepinamos su sviestu, pridedama prieskonių.
Padažui miltai pakepinami su sviestu. Pilama grietinėlė, įdedama „Hochland" sūrio, išspaudžiama citrinos sulčių, įberiama prieskonių, įpilama viskio. Kai padažas pasidaro vientisas, dar pavirinamas ir perkošiamas per tankų sietelį.