Reikės:


4 didelių kopūstų lapų,
4 gabaliukų lašišos filė be odos,
2 stiklinių baltojo vyno,
1 vidutinio dydžio morkos, supjaustytos šiaudeliais,
1 didelio poro (tik baltosios dalies), supjaustyto šiaudeliais,
1 supjaustytos šiaudeliais mažos cukinijos,
2 supjaustytų slyvinių pomidorų be sėklų,
1/4 stiklinės sukapotų svogūnėlių,
2 šaukštų supjaustytų šviežių petražolių,
2 šaukštų aliejaus daržovėms apkepti,
1 šaukšto šviežio peletrūno,
balto medvilninio siūlo perrišimui,
1 citrinos, supjaustytos ketvirčiais.

Dideliame puode užvirinkite du ketvirčius vandens. 5 minutes blanširuokite kopūstų lapus, atvėsinkite.

Pabarstykite lašišą druska ir pipirais.

Dideliame dubenyje sumaišykite susmulkintas daržovės: morką, svogūnėlius, cukiniją, pomidorus, porą, petražoles, peletrūną. Pabarstykite druska ir pipirais ir lengvai pakepinkite įkaitintame aliejuje. Ant kiekvieno kopūstlapio padėkite po filė gabalėlį, šalia įdėkite po kelis šaukštus daržovių. Suvyniokite lapą, apriškite siūlu.

Dideliame puode užvirinkite vyną. Sudėkite į jį lašišą „krepšeliuose” ir troškinkite 10-15 minučių. Nuriškite siūlą ir patiekite su citrina.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją