Laikinai sceną palikusi atlikėja tvirtina supratusi, kad jai patinka rūpintis buitimi, kurti jaukumą ir komfortą savo mylimai dukrai ir vyrui Janui Abramovui.

„Mūsų namas labai gražus. Šviesus ir didelis, – džiaugiasi moteris. Kieme yra oranžerija, kur auga egzotiškos gėlės. Vaikų kambaryje viešpatauja švelniai rožinė ir persiko spalvos. Šalia lovelės stovi sūpamasis krėslas. Dar ten yra vaikiškos sūpynės ir daugybė žaisliukų. Neseniai atsirado laumžirgis, skleidžiantis įvairius garsus. Dukrytei patinka“.

Alsu taip pat prasitarė mėgstanti ruošti maistą. „Tiesa, iki vestuvių gaminau dažniau. Šiandien daugiau rūpinuosi vaiku. Juk iki dviejų mėnesių neturėjau auklės, – prisimena jauna mama. – Todėl visą tą laiką mažąja rūpinausi pati. Tiesa, man gelbėja anyta ir močiutė. Jos padeda susitvarkyti su ruoša. Bet šiaip man visada malonu palepinti vyrą keptomis bulvėmis ir orkaitėje kepta višta“.

O dukrelę Safiną Alsu maitina krūtine: „Man kūdikio sveikata – pati svarbiausia! Todėl maitinu mergaitę krūtine ir neketinu to atsisakyti dėl savo figūros“.

Dainininkė pasakoja, kad bent kol kas, mergaitė visiškai nepanaši į ją: „Ji labai panaši į Janą, nors akys – mano“. Tad Alsu neslepia, kad jos gyvenimas po kūdikio gimimo absoliučiai pasikeitė ir ji visiškai neketina skubėti į sceną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją