Manoma, kad liepos 4 dieną naujai patvirtintas generalinis sekretorius Valdas Gilys ir prezidiumas paliks tik nedidelę dalį senųjų darbuotojų, rašo dienraštis "Verslo žinios".

"Linavos" prezidentas Algimantas Kondrusevičius sakė, jog po asociacijos prezidiumo rinkimų keičiasi ir pačios asociacijos struktūra.

"Asociacija smarkiai išaugo, o darbo principai liko tokie pat kaip prieš 10 metų. Reorganizuodami asociaciją išdalijome atleidimo lapelius visiems darbuotojams. Tačiau tai nereiškia, kad visi bus atleisti", - sakė A.Kondrusevičius.

Kai kurie "Linavos" darbuotojai tikino, jog asociacijoje vyksta kadrų valymas, nes norima atleisti daug apie asociacijos užkulisius žinančius žmones.

Pasak A.Kondrusevičiaus, į naująją komandą nebus priimami vežėjai ar kiti verslininkai. "Mūsų pozicija priešiška, nes žmonės turi skirti visas jėgas darbui "Linavoje", - sako jis. Po reformų organizacijos struktūroje turėtų nelikti vieno sekretoriaus pareigybės.

Sekretoriato darbuotojai dienraščiui tikino, kad asociacijoje bus daug struktūrinių ir personalinių pakeitimų, todėl manoma, kad bus atleista nemaža dalis senųjų darbuotojų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją