Šiemet akcija rekordinė ne tik aukomis, o ir dalyviais – net 135 globos namai, kuriuose auga 7404 tėvų palikti vaikai, jau prisijungė prie paramos projekto, praneša TV3.

Iš 7404 akcijoje dalyvaujančių auklėtinių net 2122 vaikams reikalinga būtinoji medicinos pagalba ir priežiūra. Preliminariais šių pirmųjų globos namų skaičiavimais – skaičiuojami daugiau medicininiai preparatai ir priemonės, – vien šiems vaikučiams būtiniausios pagalbos reikėtų už daugiau nei milijoną litų – maždaug už 1 336 613 litus.

Vaikučių operacijoms, gydymui skirtos lėšos bus tikslinamos su „Išsipildymo akcijos” medikų konsiliumu, kai bus išnagrinėtos globos namų ligoniukų bylos.

Lietuvos geros valios žmonių dėka kiekvienam globos namų ligoniukui šiandien paramos jau tektų už 419 litų. Be ligoniukų, pagalbos, meilės ir paramos laukia ir 1621 globos namų auklėtiniai, kurių dokumentai ruošiami ir jau paruošti įvaikinimui.

Visa informacija apie dalyvavimą akcijoje, keliones į globos namus ir vaikų poreikius kasdien skelbiama specialiose „Išsipildymo akcijos” laidelėse 18.45 val. TV3 Žiniose. Kiek suaukota pinigų, galima sužinoti TV3 interneto svetainėje www.tv3.lt, taip pat, kaip buvo panaudotos praėjusių akcijų lėšos – kas ir už kiek buvo perkama globos namuose augantiems vaikams, – galima pamatyti specialiai akcijai sukurtoje svetainėje adresu http://www.tv3.lt/issipildymo-akcija.

Paaukoti globos namų ligoniukams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt), pirkdami oranžines akcijos paramos apyrankes prekybos tinkle „Maxima”, pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas – Labdaros fondas VIENYBĖ), pirkdami bilietus į didįjį ir įspūdingą visų žvaigždžių akcijos paramos koncertą, ir aplankydami vaikučius globos namuose atvirų durų dieną – gruodžio 9-ąją. Bilietai į paramos koncertą, kuris vyks Vilniuje „Siemens” arenoje gruodžio 22 dieną 19.00 val. parduodami jau nuo šio savaitgalio . Bilieto kaina – 30 litų.

Visi akcijos metu surinkti pinigai bus skirti padėti silpniausiems globos namų auklėtiniams ligoniukams: valstybės nekompensuojamiems arba tik iš dalies kompensuojamiems vaistams pirkti, operacijoms atlikti, ligoniukų reabilitacijai, medicininei įrangai ir kitoms reikmėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją