Per tas kelias valandas nuo rytinio pranešimo spaudai, „Gravity“ gavo šimtus palaikymo elektroninių laišku ir skambučių, juose buvo išsakyta nuomonė, kad Andy liga nieko nepakeičia, anaiptol nuo to gimtadienis bus tik įdomesnis, nes jis bus netikėtas ir neprognozuojamas. „Ne Jūs turite liūdėti, bet Andy, nes jis praleido geriausią šių metų vakarėlį Vilniuje“ – rašo vienas „Gravity“ gerbėjas.

„Gravity“ atstovai ką tik patvirtino, kad į jubiliejaus šventę „Gravity Birthday: Lights Out“ atvyks bei susirgusį Andy Cato pakeis legendinis garsiausio Londono klubo „Fabric“ rezidentas Terry Francis, Lietuvoje, kaip ir bet kur kitur, turintis begales gerbėjų.

Sužinojęs apie tai Marius Šmitas sušuko – „Oba Geras!” Virš 30 plokštelių bei 6 miksus išleidęs tech-house muzikos ambasadoriumi vadinamas britas, paskutinę minutę sutiko atsisakyti savo iš anksto suplanuotos poilsio dienos ir išdūmė į oro uostą. Ne vieną sykį geriausiu D.Britanijos diskžokėjumi pripažintas Terry Francis labiausiai žinomas dėl to, kad kiekvieną šeštadienį pasirodo pagrindinėje vieno garsiausių klubų pasaulyje „Fabric“ salėje.

Beveik nuo pat atsidarymo jis yra oficialus šios Londone įsikūrusios šokių Mekos rezidentas. Beje, 2002-ais Terry įrašė dabar jau tapusio kultiniu ir vieno populiariausio pasaulyje šokių muzikos rinkinio „Fabric“ 2-ąją dalį. Nors Terry Francis tvirtinimu, jam labiau prie širdies maži klubai, kuriuose jaučiama intymi atmosfera ir yra didesnis ryšys su susirinkusiais, tačiau jam dažniausiai tenka groti tik didelei auditorijai. Pernai metais jis linksmino Kalnų Parke į „Saulės Smūgio“ festivalį susirinkusią daugiatūkstantinę minią. Taigi, jau visai netrukus svarbiausias, garsiausias, įspūdingiausias, jaukiausias, tamsiausias „Gravity Birthday: Lights Out“ visus pasitiks su klubui nebūdinga tamsa, išskirtiniu interjeru, ultravioletinėm šviesomis bei kokybišku Terry Francis house muzikos setu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją