„Akustinės muzikos vakarai ir originalūs muzikiniai projektai taps šio baro tradicija“, – sakė viena „Champagne Bar“ įkūrėjų Jūratė Bitinaitė.

Ketvirtadienį, lapkričio 30 dieną, gyvo garso muzikos gerbėjus į naująjį sostinės naktinį barą kviečia Alanas Chošnau – jį melomanai jau spėjo įvertinti už ankstesnius aukšto lygio akustinius projektus. Šįvakar nuskambės ne tik senos, geros A. Chošnau dainos, bet ir kūriniai iš naujojo, šiuo metu įrašinėjamo atlikėjo albumo.

Tuo tarpu šeštadienį, gruodžio 2 dieną, baro svečius linksmins „InCulto“. Gerai žinomą, bet labai paslaptingą šou verslo atstovą su gimtadieniu sveikinsiantys “InCulto” vaikinai, žada specialią programą ir netikėtus siurprizus vakaro svečiams.

„Unplugged“ koncertų metu naujojo naktinio baro svečiams koncertuos žinomi atlikėjai iš Lietuvos ir užsienio. Kiekvienam šampano baro „Unplugged“ renginiui bus ruošiama speciali programa, čia vyks ir Lietuvos muzikos žvaigždžių naujų albumų pristatymai. Vieni muzikantai savo gerbėjams pasirodys visiškai netikėtu amplua, perdainuodami savo ar kitų atlikėjų kūrinius, o kiti čia pirmą kartą atliks savo naujas dainas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją