Berbanko policijos departamento atstovas spaudai nurodė, kad arešto orderis buvo išduotas tuo metu, kai Snoop Doggas su draugais ir asmens sargybiniais išėjo iš televizijos NBC studijos. Žiniasklaida pranešė, kad dėl reperio sulaikymo kelioms valandoms buvo sutrikęs transporto eismas.

Per kratą pareigūnai aptiko marihuanos, kokaino, vieną šaunamąjį ginklą ir nelegalią ertmę automobilyje, teigė policijos atstovas spaudai, seržantas Kevinas Grandalski. Snoop Doggas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Calvinas Broadusas, buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn ir gali būti paleistas už 60 tūkst. dolerių (168 tūkst. litų) užstatą.

Spalį policija buvo sulaikiusi Snoop Doggą Berbanko oro uoste, kai jo automobilyje aptiko šautuvą ir marihuanos. Jam buvo pateikti kaltinimai, dėl kurių gruodžio 12 dieną jis turi stoti prieš teismą.

Anksčiau šį mėnesį jis pasidavė Kalifornijos policijai dėl kaltinimų turėjus mirtiną ginklą - ištraukiamą lazdą, kurią rugsėjo mėnesį Orandžo apygardos Johno Wayne`o oro uoste mėgino įsinešti į lėktuvą. Tuomet jis sumokėjo 150 tūkst. dolerių (420 tūkst. litų) užstatą ir buvo paleistas.

Snoop Doggas, anksčiau teistas už kokaino turėjimą, muzikos pasaulyje debiutavo 10-ojo dešimtmečio pradžioje kaip reperio "Dr.Dre" gangsterių repo protežė. Jo 1993 metų debiutinis albumas "Doggystyle" buvo atsidūręs pirmoje muzikos sąrašų vietoje.

Nuo to karto jis tapo vienu geriausiai žinomų repo atlikėjų. 2004 metų filme apie policininkus "Starskis ir Hečas" (Starsky & Hutch) jis taip pat suvaidino policijos informatoriumi tapusį narkotikų prekeivį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją