Galima sakyti, kad liftas užstrigo, nes jame buvo 0,018 bloko žmonių, arba 25 blokai žmonių pasipylė į gatves po „Žalgirio“ pergalės.

“Vau!”, taip trečiąjį vakarėlį komentavo MTV Lietuva vydžėja Ugnė. „Bijau“, - sakė paklausta, ko tikisi iš ketvirtojo, kuris įvyks Gruodžio 2 d. Kas jį išgyvens, galės drąsiai vadintis kosmonautais.

Užmaršiems reikėtų priminti, o pagaliau grįžusiems iš emigracijos pristatyti tai, kad „MTV The Block” vakarėliai yra skirti geriausiai pasaulyje urban muzikai, nuo kurios pumpuojamo karščio kūnai prakaituoja ir gerai limpa vienas prie kito.

Pirmąjį gruodžio šeštadienį už rankų dėliojimą į orą bus atsakingas DJ Kofi. Kofi Annanas turėtų ką pašnekėti su savo įdomesniu bendraamžiu. DJ Kofi taip pat gerai pažįsta visus pasaulio kampelius, su savo plokštelėmis po pažąsčia ir penkiais duonos trupiniais kišenėje išnaršė Europą, smūgiavo Rusijoj, Kinijoj, Nigerijoj ir Dramblio Kaulo Krante.

Nesuklasifikuojamas Kofi skonis iš kolonėlių lieja širdies giesmes suprantamas kiekvienam. Tuo yra įsitikinę ne tik daugybės MTV vakarėlių organizatoriai, bet ir Lauryn Hill ir Jay-Z, kvietę jį groti savo turuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją