Švenčiantys lietuviai galės linguoti pagal Ryčio Cicino, Žilvino Žvagulio, Stasio Povilaičio, Alos Pugačiavos, Filipo Kirkoravo, Fredžio Merkurio ir kitų muzikos pasaulio žvaigždžių melodijas, rašoma pranešime spaudai.

Kompanija „U4RIA USA“ Parodijų teatrą pakvietė į Pasaulio lietuvių centre vyksiantį Naujųjų sutikimą. Bilietai į šį renginį kainuos 120 dolerių. Į kainą yra įskaičiuota ir šventinė vakarienė bei alkoholiniai gėrimai.

Be to, šventės organizatoriai žiūrovams pateiks staigmeną. Atsitiktinai paaiškėjo, kad per šventes Amerikoje lankysis ir Šlagerių karaliene vadinama Vitalija Katunskytė. Dainininkė sutiko tapti renginio viešnia ir žada keliomis dainomis pradžiuginti Naujuosius pasitinkančius lietuvius.

Pasak „U4RIA USA“ vadovo Dainiaus Stapučio, šiemet Čikagoje jau koncertavo Virgis Stakėnas ir Raimundas Šilanskas, Edmundas Kučinskas ir Inga Valinskienė, Andrius Mamontovas, Vytautas Kernagis, grupės „InCulto“ ir „Delfinai“, kolektyvas „Radioshow“ ir kiti Lietuvoje mėgstami atlikėjai.

Anot Klaipėdos parodijos teatro artisto Vytauto Balalio, Čikagoje bus parodyta neįprastai daug parodijų vienu metu. Lietuvos žiūrovai koncertų metu dažniausiai mato kelių estrados žvaigždžių „koncertus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją