Ilga vaikino ir merginos kelionė į lovą prasideda, kai jie abu įšoka į MTV „Pasimatymo su uodega“ limuziną: labas, kaip tau sekas, aš irgi mormonas. Jau čia juos pradeda stebėti šeima ir draugai, komentuoti kitą pusę, patarinėti, ką sakyti ir kur krapštyti.

Ojoj!.. Įsivaizduoji, kokia kančia būtų? Vienas sako „Priblokšk jį savo aistra, vyrams patinka tigrės, kurios kandžiojasi iki kraujo“, kitas aiškina, jog pirmiau jį reikia užmigdyt, kad vargšelis sekso streso nepatirtų, trečias pats pradeda kištis ir užtrauktuką atseginėti. Dar gerai, kad MTV, jei reikia, įsikiša ir nelaimėlius išgelbėja.

„O tai ko tie dalyviai prasideda su tokiais žiopliais? Aš visiškai suprantu ir pateisinu susirūpinusius šeimos narius, kurie neturi, kur akių iš gėdos dėti, dėl tokio savo giminaičio pasirinkimo. Ateidamas dirbti į MTV aš taip pat pasidomėjau, su kuo draugauja mano kolegos ir kolegės“, - sakė laidos gerbėjas Arūnas Matačius, iš programų skyriaus.

Laidos premjera – nuo Lapkričio 29 d., trečiadienio, 19:30.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją