„Norėčiau visiems oficialiai paskelbti, kad jau yra mano interneto svetainė, kurioje mano gerbėjai matys kokybiškas naujausios fotosesijos nuotraukas, sužinos, ką myli Minedas, ko nekenčia, žodžiu, visus su manimi susijusius gandus“, - taip atlikėjas pristatė prieš savaitę internetinėje erdvėje pasirodžiusią savo svetainę www.minedas.lt .

Savotiškos fotosesijos nuotraukos atskleidžia, kad dainininkas ne tik „superhitus kuria“, bet ir ekstremaliu sportu užsiima ir kaip tikras lietuvis kamuoliui „meldžiasi“, t.y. žaidžia krepšinį.

„Sveiki, čia yra mano naujas pats geriausias puslapis“, - taip savo interneto svetainėje prisistato išradingasis atlikėjas. Keletą sekundžių skambanti muzika ir savotiškas tinklalapio dizainas, anot svetainės sumanytojų, turėtų patraukti ne tik Minedo, bet ir jo muzikos gerbėjų dėmesį.

Netradicinėje svetainėje nesikuklinama ir lito kito paprašyti, kad tik puslapis būtų pats geriausias. Apeliuojama į lankytojų simpatijas atlikėjui ir už vieną litą siūloma tapti Minedo draugu ir paremti jo tinklalapio tobulinimą.

„Jis tuoj bus nerealiai geras ir populiarus, jeigu norit, gali tapti mano draugu tik už vieną litą! Išiųsk žinutę numeriu 1390 su tekstu MINEDAS padėk tarpą ir rašyk savo tekstą. Tuoj pat tavo žinutė atsiras mano nuostabiajame puslapyje ir taip tu draugiškai padėsi užbaigti šį puslapį! (pacituotas tekstas nėra taisytas – DELFI)“, - raginama svetainėje.

Atlikėjas ne tik reklamuoja savo svetainę, bet ir agituoja joje kovoti su neseniai Lietuvos muzikos padangėje atsiradusiu atlikėju vardu Nykštukaz. Visas puslapis mirguliuoja ryškiaspalviais užrašais „Sunaikinkim Nykštuką!“.

„Mes nebijom nei Nykštuko, nei milžino, nei kokio kito hibrido Lietuvoje“, - drąsiai savo poziciją išrėžė Minedas. Atlikėjas sakė, kad neketina nusileisti scenos naujokui ir nedvejodamas priima Nykštuko jam mestą iššūkį.

Naująja svetaine besidžiaugiantis atlikėjas ne tik aktyviai koncertuoja, filmuojasi įvairiose laidose, bet ir įrašinėja savo debiutinį albumą, kuris turėtų pasirodyti artimiausiu metu. „Visos dainos jau įrašytos, bet dar trūksta fotosesijos ir kelių kitų smulkmenų. Noriu, kad jis būtų tobulas, todėl neprižadu, kad jis pasirodys dar šiais metais“, - apie pirmąjį savo albumą kalbėjo Minedas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją