Mergina labiausiai išgarsėjo po paviešinto muzikinio vaizdo klipo, kuriame ji filmavosi nuoga. Nors karštai įrodinėjusi, jog nežada daugiau apsinuoginti, nori pamiršti savo „topless“ šokėjos karjerą ir tapti profesionalia dainininke, Solveiga žiūrovų palaikymo nesulaukė.

„Nelaikau Solveigos stipria konkurente balso atžvilgiu. Tačiau ji turi daugiau gerbėjų, nes ilgiau čia gyvena“,- besiruošdama finalui sakė Ramunė.

Mergina neslėpė, kad tiksisi pralaimėjimo. Tačiau klydo. Žiūrovai nepamiršo, jog šis šou- muzikinis. Savo balsus jie skyrė stipriu balsu ir didele patirtimi scenoje besididžiuojančiai Ramunei, kuri prie realybės šou dalyvių prisijungė tik prieš tris savaites.

Pirmą kartą „Kelyje į žvaigždes“ šou naujokė laimėjo prieš senbuvę.

„Viskas priklauso nuo talento“,- paskelbęs rezultatus sakė šou vedėjas A.Valinskas.

Išgirdusi, kad ją palaikė tik kiek daugiau nei du tūkstančiai žiūrovų, Solveiga apsipylė ašaromis. Visiškai nesitikėjusi, jog būtent jai teks atlikti pralaimėjusiosios dainą, mergina savo „Viskas arba nieko“ sugebėjo pradėti dainuoti tik nuo antrojo stulpelio.

„Kelias į žvaigždes tau baigėsi, bet tavo žvaigždė dar žibės, ji juk neužgeso“,- ramino ašaras šluostančią Solveigą A.Valinskas. Mergina galės koncertuoti su šou dalyviais svečio teisėmis, nes dar viena galimybė grįžti į šou - NML šansas- jai suteikta nebuvo.

Pagrindinis dėmesys finalo metu atiteko „savaitės pora“ vadinamiesiems Radži ir Agnei. Nuolat besipykstantys ir vėl besitaikantys dalyviai, savo barniais išvarginę ir kolegas ir kūrybinę grupę, koncerto metu atliko bendrą dainą „Verksi tu“.

„Galėsite kaip du draugai įsteigti bendrą gėlių pardavimo „kioskelį““,- replikavo šou vedėjas, išvydęs kalnus gėlių, kurias po pasirodymo glėbiais nešėsi Agnė ir Radži.

Sausakimša Marijampolės salė gėlių ir aplodismentų negailėjo nei vienam dalyviui. Su didžiausiu džiaugsmu buvo sutikta žinia, kad tuoj pasirodys antrasis “Kelio į žvaigždes 2” albumas. Koncerto metu šou dalyviams buvo įteiktos simbolinės "Auksinė" ir "Platininė" žvaigždes, nes jų debiutinis albumas "Kelias į žvaigždes 2" buvo parduotas daugiau nei 28 tūkst. tiražu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją