Į čempionatą – su žiūronais

„Idėja surengti moterų striptizo čempionatą kilo po trijų sėkmingų „Pramogų banko” organizuotų tarptautinių vyrų striptizo čempionatų „Baltic Men“. Šis renginys kasmet sulaukia didžiulio ažiotažo, tikimės, kad ir vyrams skirta programa bus audringai sutikta“, – teigė renginio kuratorius Irmantas Karpis.

Organizatorių lūkesčiai pasiteisino. Į čempionatą susirinko daug žiūrovų, tarp kurių buvo galima pamatyti nemažai žinomų veidų. Merginomis žavėjosi ir jas vertino laidos „Myli. Nemyli“ vedėjas Leonardas Pobedonoscevas bei radijo ir televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, Alano Chošnau vadybininkė ir draugė Aida Žiliūtė.

Beje, A.Žiliūtei šis čempionatas tapo tikru jausmų išbandymu – mat viena šokėja pasirodymo metu priėjo prie A.Chošnau, glaustėsi prie jo, sėdosi ant kelių, o dainininkas glamonėjo nuogas striptizo šokėjos krūtis. Turbūt tai gerokai sunervino A.Žiliūtę – iš renginio ji išėjo viena.

Tarp žiūrovų nebuvo galima nepastebėti pensinio amžiaus poros, stebėti striptizo atvykusios su žiūronais.

Pavėlavo į traukinį

Iš viso čempionate varžėsi 9 dalyvės iš skirtingų pasaulio šalių. Erotiniais šokiais viliojo merginos iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Olandijos, Kazachstano ir Filipinų.

Merginos bandė žiuri sužavėti ne tik kūno formomis, bet ir plastiškais judesiais, šypsena bei bendravimu su publika. Dalyvės šoko vieną bendrą šokį bei pristatė po dvi individualias programas.

Beje, viena dalyvė iš Rusijos dieną prieš renginį pavėlavo į traukinį, kuris turėjo vykti iš Maskvos į Vilnių, todėl skubiu reisu atskrido lėktuvu.

Geriausia – mergina iš Kazachstano

Tarp komisijos narių buvo galima pamatyti TV ir muzikos prodiuserį Egmontą Bžeską, buvusį „Naktinių personų“ muzikantą Arą Vėberį, renginių vedėją Dainių Martinaitį, dainininką Alaną Chošnau, „Tango TV“ veidą Maratą Sargsyjaną bei laidos „Top 10“ vedėjos Agnės buvusį vyrą Vytautą Martinaitį.

Jie sprendė, kas pasidalys tūkstančio eurų prizų fondą. Daugiausiai publikos ovacijų ir švilpimų sulaukė šokėja iš Kazachstano, ji pelnė pirmą vietą ir gavo 500 eurų.

Po penktadienio renginio geriausiai pasirodžiusios dalyvės striptizu džiugino Klaipėdos „Pramogų banko“ lankytojus.