Kandų ginčą dėl tėvystės užbaigę testo rezultatai buvo paskelbti trečiadienį per teismo posėdį Londone, kuriame dalyvavo S.Bingo ir E.Hurley advokatai.

"Neseniai atlikti testai parodė, kad Steve'as Bingas yra Elizabeth Hurley sūnaus Damiano Charleso Hurley (Deimiano Čarlzo Herlio) biologinis tėvas", - pranešė S.Bingo atstovė spaudai.

Nors buvęs kosmetikos kompanijos "Estee Lauder" "veidas" savo nuomonės apie S.Bingo prisipažinimą viešai nereiškė, jos draugai tvirtina, kad aktorė nepaprastai džiaugiasi.

"Liz džiūgauja. Ji niekada nenorėjo, kad visa tai būtų sprendžiama teismuose ir kad šis reikalas taptų toks viešas, - pasakojo vienas jos draugas. - Ji tik norėjo, kad Steve'as elgtųsi kaip tikras tėvas. Ji niekada neabejojo, kad tėvas yra jis. Ji mylėjo Steve'ą ir jų santykių metu buvo jam visiškai ištikima. Dabar ji džiaugiasi motinyste".

Pasak S.Bingo atstovės, milijonierius patenkintas, kad šis klausimas išspręstas ir ketina tesėti ankstesnį savo pažadą aprūpinti vaiką, jei jis tikrai jo.

37 metų S.Bingas, kuris su E.Hurley susitikinėjo maždaug pusantrų metų, pernai gruodį sukėlė tikrą audrą abiejose Atlanto pusėse, kai pareiškė abejojąs Elizabeth tvirtinimais, kad vaiko tėvas yra jis.

Tuo tarpu S.Bingo sesuo Mary (Meri) apkaltino 37 metų E.Hurley "reprodukciškai pasinaudojus" jos broliu. Interviu žurnalui "Vanity Fair" 35 metų socialinė darbuotoja iš Niujorko sakė, kad jos brolis "tėvu buvo padarytas apgaule".

Pats S.Bingas, kuris turi paveldėti 400 mln. JAV dolerių (1,44 mlrd. litų) turtą, su savo bičiuliais apie "Šėtoniško sandėrio" (Bedazzled) žvaigždę juokauja taip: "Žinoma, aš norėčiau turėti vaikų. Tai yra, norėčiau turėti vaikų, kuriuos pradedant dalyvavau savanoriškai".

S.Bingo, kuriam Amerikoje yra iškelta dar viena byla dėl tėvystės, draugas tvirtino, kad nei E.Hurley, nei S.Bingas savo santykių niekada nelaikė kokiais nors ypatingais.

E.Hurley griežtai neigia bet kokias užuominas, esą ji pasinaudojo S.Bingu ir net sakė norinti baigti visus viešus ginčus su juo. Taip pat kalbama, kad aktorė ir manekenė nenori jokios finansinės S.Bingo paramos, tačiau gali siekti įsteigti patikos fondą sūnui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją