Pirmiausia, svarbu išlaisvinti savo mintis ir psichologiškai nusiteikti seksui. Išvalykite savo mintis nuo dienos rūpesčių. Minutėlei sustokite ir mintyse pasikalbėkite su savimi ir įtikinkite save, kad nusipelnote patirti didžiausią malonumą. Išjunkite telefoną ir visą laiką skirkite tik sau. Nesvarbu, ar esate viena, ar su partneriu – seksas yra seksas. Masturbacija arba savęs patenkinimas yra puikus iškrovos būdas ir juo galima mėgautis iki begalybės, jei Pono (Panelės) Vienintelio šiuo metu nėra šalia. Dauguma šių patarimų yra skirta poroms, tačiau jais galite pasinaudoti ir būdama viena, jei jau taip atsitiko.

Tinkamai nusiteikite

Pradėkite jutiminiais pojūčiais, nesvarbu, ar būsite viena, ar drauge su partneriu. Prileiskite vonią vandens, uždekite žvakes ir pripilkite savo mėgstamiausių putų bei aliejaus. Aš rekomenduoju aromaterapijoje naudojamas druskas (galite nusipirkti daugelyje parduotuvių ar vaistinių), kurios sukuria reikiamą nuotaiką ir padeda atpalaiduoti kūną, mintis ir dvasią. Įjunkite romantišką ir atpalaiduojančią muziką, šalia pasidėkite drėkinančių kūno losjonų ar aliejų (geriausia natūralių), ir pasinerkite į vandens šilumą. Tai yra nuostabus būdas atsipalaiduoti drauge ir pagauti meilės nuotaiką. Galite vienas kitą išmuiluoti, masažuoti ir daryti viską, ko tik geidžia širdis, kad tik partneris ir jūs pati atsipalaiduotumėte.

Dauguma porų man pasakoja, kad nėra geresnio kelio į seksą kaip švelnus masažas. Darykite tai, kas patinka jūsų partneriui – lieskite jį švelniai, stipriai, lėtai ir jauskite, kaip atsipalaiduoja jo kūnas. Atminkite, kad geras seksas galimas tik atsipalaidavusiuose kūnuose, taigi, nepagailėkite laiko pasiruošimui.

Sutelkite dėmesį į įžangą

Dauguma moterų susijaudina, kai liečiamos jų krūtys ir speneliai. Pasistenkite, kad partneris jus pamalonintų šiais maloniais pojūčiais, kurie uždega jūsų energiją. Jei jums reikia pagalbos, egzistuoja nemažai puikių video juostų, kuriose aiškiai parodoma, kaip išmokti atlikti gerą masažą.

Dauguma moterų teigia, kad prieš pajuntant seksualinį susijaudinimą, joms reikia bučinių. Taip greičiausiai yra dėl to, kad daugeliui moterų bučinys atrodo ir “jaučiasi” intymesnis nei seksualinė sueitis ir atsuka meilės emocijų čiaupą. Kai kuriose senovės meilės meno tradicijose, aistringi bučiniai buvo dovanojami tik tiems, kuriuos tikrai mylime ir kuriais pasitikime. (galite atsiminti pavyzdį iš filmo “Graži moteris" su Džiulija Roberts, kai jos personažas - prostitutė pačiu intymiausiu dalyku laiko bučinį). Tyrinėdami vienas kito lūpas, kvėpuokite vienas į kitą, įsiskverbimo momentu žiūrėkite vienas kitam į akis ir pajusite ypatingą ryšį, tyrinėkite partnerį liežuviu ir kvėpavimu. Jei jūsų partneris moka jums pasiųsti tik oro bučinius, išmokykite jį, kaip reikia iš tikrųjų bučiuotis.

Oralinis seksas yra neabejotinai geras seksualinis apsikeitimas. Tačiau daugumai moterų tai NĖRA įžanga, nepaisant to, ką apie tai sako jos partneris. Daugumai moterų reikalinga įvairi įžanga – gilūs ir aistringi bučiniai, aistringas kvėpavimas, akių kontaktas glamonėjant vienam kitą, masažas ir mylavimai, krūtų ir spenelių bučiavimas ir glamonės. Tačiau lūpų ir lytinių organų kontaktas daugeliui moterų reiškia kitą lygmenį. Tinkamai stimuliuojant moters lytinius organus ji gali pasiekti pirmąjį orgazmą. Mes tai rekomenduojame dar prieš peniui prisiartinant prie moters vaginos.

Išmokite pažinti partnerio lytinius organus

Sekso mokytoja Betty Dodson pataria moterims ir vyrams bent vieną kartą paskirti vienas kito kūno pažinimui. Atsisėskite apsinuoginę prieš veidrodį ir akimis ištirkite savo kūnus – taip galėsite atsakyti į dalį savo klausimų, kaip atrodote ir kodėl neišnaudojate savo seksualinių gabumų. Atkreipkite dėmesį į tai, kur yra klitoris; kaip jis paslėptas, kaip išsikiša klitorio prieigos; kokio dydžio priėjimas prie vaginos, ar jūsų didžiosios lytinės lūpos išsikišę, ar “plėvėsuoja vėjyje”.

Dauguma moterų, kurioms sudėtinga pasiekti orgazmą, turi mažus, ir turbūt beveik nepastebimus klitorį dengiančius audinius. Tokiu atveju gali būti užblokuoti jutiminiai pojūčiai, partneriui liečiantis tose srityse. Šioms moterims reikia išmokti atlaisvinti mintis nuo šių įsitikinimų ir leisti sau pajusti malonumą bei šioje vietoje sutelkti orgazminį potencialą.

Atraskite savo karštus taškus

Egzistuoja trys vietos, į kurias vyras gali įsiskverbti ir jas stimuliuoti, neskaičiuojant burnos: G taškas, vagina ir išeinamoji anga. Jaudinimas ir glamonėjimas pirmame trečdalyje vaginos ranka, peniu arba vibratoriumi, gali sukelti G taško orgazmą ir suteikti moteriai didelį malonumą. Išnaudokite įvairius seksualinius žaisliukus bei šių priemonių teikiamus malonumus ir išsirinkite jums labiausiai tinkančius. Kai kurioms moterims reikalingas tiesioginis arba netiesioginis klitorio stimuliavimas, peniui jau esant vaginoje, kitoms reikia bučinių ar kitokių glamonių. Kai kurios moterys ypač susijaudina vyrui pirštu arba vibratoriumi stimuliuojant išangę.

Tik jūs ir jūsų partneris galite išsiaiškinti, kas geriausiai tinka jūsų kūnui, kas sukelia seksualinį susijaudinimą, nes tik jūs žinote savo santykių pobūdį ir savo kūnų sąveiką. Kiekviena pora turi savo būdus, kaip išreikšti seksualinę energiją, dalintis meilės jausmais ir įkaitusiais kūnais. Atraskite savo susijungimo receptą ir tuomet gardinkite jį įvairiais priedais.

Kelias į daugkartinį orgazmą moterims veda per ilgas paruošiamąsias fazes, tinkamą nusiteikimą, nuotaiką, seksualinių pojūčių išskyrimą ir judėjimą palaipsniui. Išvalykite savo mintis, atsiverkite emociškai, išmokite savo kūnais groti kaip muzikos instrumentu ir pasitikėkite savimi ir savo partneriu – tik tuomet galėsite pasiekti palaimos viršūnę. Daugeliui moterų reikalingas tam tikras leidimas patirti savo mažytį O. Norėdama surasti savyje daugkartinio orgazmo lygį, įsileiskite vyrą vidun, leiskite jam suteikti jums malonumą, pradėkite nuo ten, kur paskutinį kartą baigėte ir lydėkite savo partnerį malonumo keliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją