Aikštės šeimininkai kontroliavo padėtį nuo susitikimo pradžios ir iki didžiosios pertraukos susikrovė 17 taškų pranašumą - 55:38. Tačiau, kai aikštelėje buvo atsarginiai žaidėjai, kovoti su varžovais buvo kur kas sunkiau, todėl skirtumas daugiau neišaugo. Starto penketo žaidėjai kartu pelnė 70, o atsarginiai - tik 20 taškų. Be to, "Hapoel" užtikrintai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių - 34:24.

Starto penkete rungtynes pradėjęs S.Jasaitis per 29 aikštelėje praleistas minutes surinko 19 taškų (3/4 dvitaškių, 4/6 tritaškių, 1/1 baudos) ir buvo rezultatyviausias mačo žaidėjas. Lietuvis taip pat atkovojo 3 bei perėmė 1 kamuolį, matliko rezultatyvų perdavavimą ir 3 kartus pažeidė taisykles.

Nikola Vujčičius įmetė 18 taškų, sugriebė 6 atšokusius kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 3 varžovų metimus. Jamie Arnoldas (8 atk. kam.) pridėjo 15, Willas Bynumas (5 rez. perd., 4 per. kam.) - 13 taškų.

Pralaimėjusiems Mario Austinas (9 atk. kam.) pelnė 16, Jurica Golemacas - 14, Edas Cota - 12 taškų.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją