Įžaidėjo ir atakuojančiojo gynėjo pozicijoje galintis žaisti universalus krepšininkas "Šiauliams" atstovavo penkis sezonus - nuo 2001 m., o šią vasarą pasirašė ketverių metų sutartį su Vilniaus klubu. Dabar 13 žaidėjų turėjusio sostinės klubo vadovai ir treneriai nusprendė, jog geriausia D.Pakamanį paskolinti "Šiauliams".

Tam neprieštaravo ir pats krepšininkas, grįžtantis į gerai pažįstamą komandą. "Mano metų krepšininkui reikia daug žaisti, tikiuosi, kad Šiauliuose nesunkiai pritapsiu prie ekipos ir įgysiu trenerių pasitikėjimą, - sakė D.Pakamanis. - Esu pasiilgęs žaidimo. Smagu, kad "Šiauliai" žais ir Europos taurės turnyre".

Gynėjas į pirmoje "Šiaulių" treniruotėje pasirodys ketvirtadienio vakarą, o šeštadienį tikisi debiutuoti LKL mače su Marijampolės "Sūduva". Krepšininkas vilkės 15-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją