Pirmoji pergalė D.Britanijos GP, Silverstone'as, 1951.

Pirmąją pergalę italams pelnė argentinietis Froilanas Gonzalezas, kuris aplenkė Juaną Manuelį Fangio su "Alfa Romeo". Tose lenktynėse Froilanas startavo iš "Pole position" ir iki sustojimo techninio aptarnavimo juostoje turėjo net pusantros minutės pranašumą.

Sustojęs, jis pamatė komandos partnerį Alberto Ascari, kuris jau buvo pasitraukęs iš lenktynių dėl pavarų dežės gedimo ir norėjo išlipti iš automobilio, kad toliau jį vairuotų italas, nes manė jog komanda norės atiduoti pergalę pastarajam (tuo metu pilotams buvo leidžiama keistis automobiliais), tačiau mechanikai jam parodė, kad jis gali tęsti savo pergalingą žygį.

25-oji pergalė Vokietijos GP, Nurburgringas, 1956.

Juanas Manuelis Fangio (Argentina) kovoje su Stirlingu Mossu pelnė pergalę ir užsitikrino ketvirtąjį pasaulio čempiono titulą. Lenktynės vyko senajame Nurburgringe - Nordschleife.

50-oji pergalė Ispanijos GP, Jarama, 1974.

Šios pergalės autorius - dabartinis "Jaguar" vadovas, austras Niki Lauda.

Tai buvo pirmoji Niki pergalė F-1 karjeroje ir pirmoji, kuomet Luca di Montezemolo vadovavo ekipai. Vėliau Lauda du kartus tapo "Formulės-1" čempionu su "Ferrari".

75-oji pergalė JAV GP, Long Beach, 1979.

Antroji iš eilės kanadiečio Gilles'io Villeneuve'o pergalė, ir antroji iš eilės jo komandos partnerio Jody Schekterio (PAR) antroji vieta yra du vieninteliai vienas po kito sekantys "dubliai" italų ekipos istorijoje. Šis pasiekimas išlieka nepagerintas iki šiol.

100-oji pergalė Prancūzijos GP, Le Castellet, 1990.

Šią pergalę italams atvežė prancūzas Alainas Prostas. 1989-ais tapęs čempionu su "McLaren", 1990-ais su "Ferrari" jis pelnė tik penkias pergales.

Kitąmet Prosto paslaugų buvo atsisakyta dėl jo nedviprasmiškų atsiliepimų apie tuomet prastą "Ferrari" techniką.

125-oji pergalė Malaizijos GP, Sepangas, 1999.

Airis Eddie Irvine'as laimėjo pirmas lenktynes naujoje trasoje Malaizijoje po kojos traumos grįžusiam Michaeliui Schumacheriui padedant.

150-oji pergalė Kanados GP, Monrealis, 2002.

Šią pergalę vakar pelnė "Ferrari" lyderis Michaelis Schumacheris (Vokietija).

Tai buvo ne tik ekipos 150-oji pergalė, bet ir 40-oji Schumacherio pergalė pilotuojant raudonąjį bolidą.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.