Standartinių šokių varžybose tarp 70 porų nugalėtojais tapo Arūnas Bižokas ir Edita Daniūtė, o Linas Koreiva ir Karolina Skorupskaitė užėmė antrąją vietą. Andrius Ivašauskas ir Jurgita Dingelytė buvo penkti, o Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė tenkinosi septintąja vieta.

Lotynų Amerikos šokių programoje tarp 56 porų Klaipėdos klubo "Žuvėdra" atstovai Martynas Kūra ir Karina Kašėtaitė pateko į finalą ir užėmė šeštąją vietą.

Ten pat vykusiose "Baltijos taurės" varžybose, kuriose dalyvavo 43 poros, standartinių šokių programoje jaunimo (iki 19 metų amžiaus) grupės nugalėtojais tapo A. Ivašauskas ir J. Dingelytė.

Iki varžybų Elbinge IDSF standartinių šokių reitinge A. Bižokas ir E. Daniūtė buvo antri (1771 taškas).

Pirmojoje vietoje (2010 tšk.) buvo Anglijos šokėjų pora - Roberto Villa (Robertas Vila) ir Michelle Barry (Mišelė Bari), trečia - Italijos pora Mirko Gozzoli (Mirko Gozolis) ir Alessia Betti (Alesija Beti), surinkusi 1776 taškus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją