Striptizo šokėja Muriel Houteman (Miuriel Hutman) 1996 metų rugpjūtį padarytose nuotraukose ir vaizdo įrašuose matoma išdykaujanti privačiame baseine su tuometiniu princesės vyru Danieliu Ducruet (Danieliu Diukriuė). Ją teisėjas lygtinai nuteisė kalėti 6 mėnesius.

"Pasalos" sumanytojas fotografas Stephane de Lisiecki (Stefanas de Liseckis) lygtinai nuteistas metams, o buvęs M. Houteman draugas Yves Hoogewys (Ivas Hogevis) - pusei metų. Trijulė buvo pripažinta kalta dėl kišimosi į D. Ducruet asmeninį gyvenimą.

Prieš susituokdamas su Monako princese D. Ducruet buvo jos asmens sargybinis. Po incidento baseine Rivjeroje Monako princas Rainier (Renjė) jį išvarė iš rūmų ir dar tais pačiais metais D. Ducruet su Stephanie išsiskyrė.

Pats D. Ducruet tvirtina, kad trijulė jį nugirdė šampanu, į kurį kažko buvo įmaišyta. Dėl to jis esą ir pasidavė M. Houteman kerams, kai jie prisėdo prie jos baseino.

S. de Lisiecki, pasirengimams išleidęs 70 tūkst. frankų (kiek daugiau nei 39 tūkst. litų) ir vėliau už nuotraukas bei vaizdo juostą gavęs 250 tūkst. frankų, prisipažino surengęs pasalą viloje Rivjeroje.

Tuo tarpu M. Houteman sakė nė nenutuokusi, kad ja naudojamasi kaip masalu.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją