Antrąją ir trečiąją vietas grupėje dalijais Paragvajaus ir PAR rinktinės, kurių mačas sekmadienį baigėsi lygiosiomis 2:2.

Slovėnijos rinktinės treneris Srecko Katanecas teigė esąs patenkintas savo komandos žaidimu, ko negalįs pasakyti apie teisėjavimą rungtynėse su ispanais.

"Tokio lygio turnyre kartais susidaro situacijos, kuriose teisėjas privalo priimti kitus sprendimus, o ne tuos, kuriuos matėme šiandien",- po rungtynių diplomatiškai kalbėjo slovėnų treneris.

Daugiausiai abejonių jam sukėlęs į Slovėnijos rinktinės vartus paskirtas 11 m baudinys, kuri realizavo Fernando Hierro ir rezultatas tapo 3:1.

"Slovėnija atvyko be didžiulių ambicijų. Vien tik mūsų buvimas čia yra didžiulis pasiekimas. Pirmojo mačo baigtis turi didžiulę įtaką. Dabar reikia ruoštis likusiems susitikimams",- teigė S.Katanecas.

Slovėnų puolėjas Milanas Ostercas prisipažino tikėjęsis galingesnio ispanų žaidimo. "Maniau, jog jie (ispanai - BNS) žais geriau. Galvoju, jog mes galime nugalėti PAR futbolininkus, o mače su Paragvajumi - matysime",- svarstė futbolininkas.

Ispanų treneris Jose Antonio Camacho buvo patenkintas savo auklėtinių pergale.

"Ispanijos futbolo vertas daugiau. Jei mes ir toliau taip rungtyniausime, viskas bus tvarkoje",- sakė treneris.

Jo vertinimu, labai svarbu čempionate laimėti pirmąsias rungtynes. "Slovėnija labai pajėgi komanda, kuri gali sudaryti problemų bet kuriai vienuolikei",- apie varžovus kalbėjo J.A.Camacho.

Per trejas pasaulio futbolo čempionato dienas aštuoniuose mačuose pelnyti 25 įvarčiai. Futbolininkai realizavo abu paskirtus 11 m baudinius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją