10-12 porcijų reikės:


2 didelių avokadų,
3 didelių pomidorų,
1 nedidelio svogūno,
150 ml grietinės,
1 valg. šaukšto citrinų sulčių,
3 valg. šaukštų grietinės,
prieskonių,
kelių lašelių „Tabasco“ padažo.

Perpjaukite avokadas, išskobkite minkštimą ir jį sutrinkite. Pašalinkite pomidorų odelę, tada juos taip pat sutrinkite. Viską sumaišykite, sudėkite likusius ingredientus ir dar kartą gerai permaišykite. Dažinį supilkite į indelius ir pastatykite juos į lėkštę, kurioje sudėti traškučiai, sausainiai ir supjaustytos daržovės – tai gali būti morkos, agurkai ir kt.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją