Vincent Lapage, Prancūzijos komercijos atašė Lietuvoje:

Prancūzijos rinktinė turi pasaulio čempionų patirtį ir jų neslėgs nei tai, kad jie pradeda čempionatą, nei vidinės Senegalo paskatos laimėti. Tai, kad rinktinėje nežais Zinedine Zidanas gali lemti dar geresnį komandos žaidimą. Susidūrusi su sunkumais mano šalies rinktinė žaidžia vieningai ir dar galingiau.

3:1

Romas Juknevičius, FK Kėdainių „Nevėžis“ vyriausias treneris:
Nemanau, kad Prancūzai sieks sutriuškinti Senegalą. Tačiau netikiu ir tuo, kad jie užteks tik vieno įvarčio . Tačiau čempionų potencialas nepalyginamas ir Senegalo noras ką nors įrodyti pasauliui nepadės laimėti. Prancūzai gali įmušti kiek nori, tačiau juos turėtų tenkinti dviejų įvarčių santykis.
2:0

Romas Stašauskas, FK Rūdiškių „Vėtra“ prezidentas:
Prancūzijos rinktinė yra nepaprastai gerai sukomplektuota. Tai, kad nežais Zinedine Zidanas nereikš, kad rinktinė dėl to labai nukentės. Joje stiprūs visi žaidėjai ir centro saugo pozicijoje Zizu tikrai atsiras pakaitalas. Prancūzijos rinktinė norės įrodyti, jog jie ir šiemet stipriausi, tad pergalė turėtų būti įtikinama. Vis gi Senegalas taip pat įmuš įvartį, jų puolimas gana galingas, o ir ambicijos didžiulės.
3:1

Gediminas Kirkilas (LR Seimo narys):
Nepaisant kylančio Afrikos futbolo lygio ir Senegalo ambicijų varžybose prieš buvusius kolonizatorius, Prancūzijos rinktinė yra nepaprastai galinga, patyrusi ir demonstruoja aukščiausio lygio futbolą. Tad jie – neabejotini favoritai. Čempionai ne forsuos, tačiau laimės įtikinamai. Senegalas gali įmušti įvartį, nes atiduos visas jėgas šioms rungtynėms.
3:1