Jo metu surinktos lėšos bus skirtos apmokėti asocialių šeimų vaikų atostogoms bei Universitetinei vaikų ligoninei Santariškėse padėti nupirkti laparoskopą, kuriuos galima atlikti sudėtingas chirurgines operacijas, pranešė "Vilties vartai".

Pirmojoje koncerto "Vaikams neturi skaudėti’ programos dalyje pasirodys populiarios vaikų grupės: "Tele bim bam", "En den du", Respublikinio vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro kolektyvai. Vėliau scenoje gros Atlanta, Deivis, "Lemon Joy", SEL, SH ir ŽAS.

Pirmąjį Lietuvoje labdaros telemaratoną transliuos nacionalinė televizija LRT. Į telemaratono programą įtraukti pokalbiai studijoje, specialūs reportažai ir tiesioginė koncerto transliacija. Pokalbius studijoje ves populiarūs laidų vedėjai Edita Mildažytė, Inga Valinskienė, Audrius Siaurusevičius, Mindaugas Paleckis ir kiti.

Televizijos žiūrovai, norintys paaukoti pinigų, galės skambinti telefonu 8-900-80025. 10 litų mokestis už skambutį bus pervestas į "Vilties vartų" sąskaitą banke. Koncerte Kalnų parke bus įrengtos specialios aukų dėžės.

Telemaratono "Vaikams neturi skaudėti" išvakarėse penktadienį "Vingio" kino teatras kartu su "Vilties vartais" rengia labdaros akciją - nemokamą kino seansą socialiai remtinų šeimų vaikams. Jo metu bus demonstruojamas vienas populiariausių praėjusio sezono filmų "Haris Poteris ir išminties akmuo".

Fondas "Vilties vartai" yra atvira organizacija, užsiimanti labdara ir parama vaikų ir jaunų žmonių kultūrai, menui, sveikatos ir socialinei apsaugai, mokslui ir švietimui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją