Antras šioje klasėje liko Mažvydas Gražys iš Panevėžio "Greičio ruožo" ir trečias - Paulius Paškevičius iš Kauno "Petrašiūnų" klubo.

F-Mini klasėje taip pat nugalėjo praėjusių metų čempionas Kazimieras Vasiliauskas iš "Promokarto". Antrą vietą F-Mini klasėje iškovojo Kevinas Gracholskis iš Klaipėdos "Kartdiogramos", trečią - Denisas Lisovskis iš Vilniaus "Forčio" komandos.

M-125 klasėje surinkusioje daugiausiai - net 12 - dalyvių ir virė karščiausios aistros. Pirmą važiavimą laimėjęs Andrejus Žicharevas iš "Forčio" komandos, antrame važiavime taip pat ilgai pirmavo, tačiau likus keliems ratams neišvengė susidūrimo su ratu atsiliekančiu sportininku ir važiavime liko tik ketvirtas. Vis tik galutinėje įskaitoje šis lenktynininkas užėmė trečiąją vietą. Nugalėtoju tapo svečias iš Latvijos Dmitrijus Rodionovas, aplenkęs Tadą Lukšą iš Panevėžio.

ICA ir ICA-Junior klasių dalyviai šį sezoną važiuos kartu ir asmeninėje bei komandinėje įskaitose bus traktuojamos kaip viena klasė - ICA. Tačiau, jei ICA-Junior klasėje susirinks 5 ir daugiau dalyvių, tai bus vedama papildoma ICA-Junior klasės įskaita.

Tad bendroje ICA klasėje nugalėtoju tapo Linas Vaškys iš Vilniaus, aplenkęs kaunietį Mindaugą Guzevičių. Trečia vieta tenkinosi vienodai taškų surinkęs, bet prasčiau antrame važiavime pasirodęs ICA-Junior klasės dalyvis Jonas Gelžinis iš Kauno "Jutos".

Kadangi ICA-Junior klasėje buvo daugiau nei penki dalyviai, tai J.Gelžinis pripažintas ir klasės nugalėtoju.

Komandinėje įskaitoje pirmavo Vilniaus "Fortis" - 75 taškai. Surinkę 61,2 taško antroje vietoje liko "Promokarto" atstovai, vos puse taško aplenkę lenktynininkus iš Panevėžio "Greičio ruožo" klubo.

Antrasis etapas po dviejų savaičių vyks Vilniuje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją