Tačiau antrajame jau šeimininkavo čempionato lyderiai, ir komandos išėjo ilsėtis esant rezultatui 46:36 "Sakalų" naudai.

Sostinės ekipa trečiojo kėlinuko pabaigoje buvo įgijusi net 20 taškų persvarą, bet šiek tiek atsipalaidavo ir uostamiesčio krepšininkai sumažino skirtumą iki 11 taškų - 74:85.

Be pralaimėjimų žengia ir LKL čempionai - Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšininkai. Vilniečiai 109:72 sutriuškino "Šiaulių" ekipą ir iškovojusi taip pat ketvirtą pergalę tapo čempionato lyderiais.

Šiose rungtynėse svečiai priešinosi puse rungtynių: po dviejų kėlinukų vos vieno taško skirtumu - 47:46 - pirmavo "Lietuvos rytas".

Antroje žaidimo pusėje padėties šeimininkais jau buvo vilniečiai, laimėję trečiąjį ir ketvirtąjį kėlinuką atitinkamai 24 ir 12 taškų skirtumu.

Paskatinti išvakarėse iškovotos pergalės prieš vienus čempionato favoritų Kauno "Žalgirį", antrą pergalę iš eilės iškovojo "Panevėžio" krepšininkai. Jaunieji panevėžiečiai namie 92:78 nugalėjo Marijampolės "Kraitenės" ekipą. Tai penktasis marijampoliečių pralaimėjimas iš eilės.

Įgiję pirmoje žaidimo pusėje 13 taškų persvarą, "Panevėžio" krepšininkai išlaikė ją iki rungtynių pabaigos.

Šeštadienio rungtynių rezultatai:

"Panevėžys" - "Kraitenė"       92:78
"Lietuvos rytas" - "Šiauliai" 109:72
"Neptūnas" - "Sakalai"         83:63

Turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1. "Lietuvos rytas"   4   0
2. "Sakalai"          4   0
3. "Žalgiris"         3   1
4. "Neptūnas"         3   3
5. "Šiauliai"         2   1
6. "Panevėžys"        2   2
7. "Alita"            1   4
8. "Kraitenė"         1   5
9. "Atletas-Policija" 0   4

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją