Žaidėjų antrosioms pusėms bus specialiai rezervuotas pajūrio viešbutis už 75 mylių (120 km) nuo treniruočių stovyklos. Kai kurie žaidėjau jau užsakė 1900 svarus (10450 lt) kainuojančią nakvynę. Neužsisakiusieji paslaugos tvirtina, kad nori atiduoti visas jėgas futbolui.

Komandos treneris Jerzy Engelis Lenkijos spaudai sakė: "Aš esu tikras, kad bus laiko viskam ir seksas savo laiku tikrai nepakenks žaidimui".

Savo antrąsias puses pasiims vidurio puolėjas Marekas Kozminskis, gynėjas Tomasz Waldochas ir rezervo vartininkas Adamas Matysekas. J.Engelis taip pat planuoja pasiimti savo žmoną.

Kaip rašo "Gazeta Wyborcza", kiti žaidėjai nemano, kad tai gera idėja. "Aš neimsiu savo žmonos, nes jaučiu atsakomybę už žaidimą" - teigia vidurio puolėjas Cezary Kucharskis. "Aš noriu per rungtynes susikaupti, o to negalėčiau padaryti nerimaudamas dėl savo žmonos".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją