Naujame "Sel" albume 15 dainų, tarp kurių itin populiariomis buvusios "Mes negalim", "Saulės miestas", "Kontrolinis šūvis", "Svetimi", "Mano juokas", "Lengvai". Šios dainos į geriausių sąrašą pateko, paanalizavus, ar dažnai šie kūriniai skambėjo radijo stočių eteryje, kokias pozicijas pasiekė topuose, kaip jie skambėjo "Sel" koncertuose.

Vis dėlto grupės vadybininkas apgailestauja, kad į geriausių dainų sąrašą netilpo visos dainos, kurias buvo atrinkę šokių muzikos grupės nariai. Nepaisant to, "Sel" lyderis Egidijus Dragūnas negalėjo pasakyti, kuri grupės daina per visą jos muzikavimo laikotarpį jam tapo įsimintiniausia.

"Pati mieliausia ir gražiausia, ir skambiausia, nuostabiausia man yra daina-tra la lia lia, tra lia lia...O kodel? Todel!", - nei juokaudamas, nei rimtai sakė Egidijus Dragūnas.

Muzikantas nenorėjo kalbėti ir apie tolimesnius savo planus, susijusius su jo muzikine veikla bei grupe "Sel", nepatiko Egidijui Dragūnui ir klausimas apie jo kitus užsiėmimus bei pomėgius. Aišku tik viena, jog plepėti chat'e - ne pats mėgstamiausias šio muzikanto užsiėmimas.

"Man labiau patinka p...", - bandė būti sąmojingas "Sel" grupės lyderis ir pabrėžė, jog chat'o dalyvių klausimų bei kritikos DELFI lt. pokalbių kambaryje jis nė truputį nesibaimina, - "tegul jie manęs bijo."

Na, o naujausią albumą grupė "Sel" šį penktadienį pristatys Alytaus gyventojams, šeštadienį - vilniečiams. Koncerto metu bus atliekami naujieji "Sel" muzikiniai kūriniai, lydimi vaizdo projekcijos, kurioje Egidijus Dragūnas atliks disko žokėjaus vaidmenį.

Po to publika galės išgirsti senesnes, itin populiariomis buvusias grupės dainas, kuriose dominavo repas ir kiek sunkesnis stilius. Būtent šioje dalyje didžiulis dėmesys skiriamas geriausiam Lietuvos disko žokėjui DMC kategorijoje DJ Mamania. Na, o paskutinėje pasirodymo dalyje - "saldžiausios" grupės dainos.

Pasak "Sel" grupės vadybininko Martyno Tylos, jei pirmasis šių atlikėjų geriausių dainų rinkinys bus gerai perkamas, visiškai tikėtina, kad gerbėjai sulauks ir antros rinkinio dalies.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją