“Posh Spice” sekmadienį grįžusi iš Majamio taip ir nesulaukė savo trijų lagaminų.

Manoma, kad kompanijos “Louis Vuitton” pagamintuose lagaminuose, kiekvieno iš kurių vertė yra 2 000 svarų, buvo ne tik dainininkės asmeniniai daiktai, tačiau ir dainų tekstai naujajam “Spice Girls” albumui.

Nors kompanija “British Airways” patvirtino atlyginsianti nuostolius dainininkei, tačiau konkrečios kompensacijos sumos neįvardino.

“Kai kurie Viktorijos Beckham lagaminai nebuvo atskraidinti į Mančesterį. Mes jau atsiprašėme dainininkės už visus sukeltus rūpesčius ir nemalonumus,” teigė avialinijų kompanijos atstovė. “Atrodo, kad tie lagaminai greičiausiai dingo Heathrow oro uoste. Policija jau tiria šį incidentą, o dainininkei mes pasiūlėme kompensaciją ir ji sutiko.”

Beje, kai kurie Britanijos bulvariniai laikraščiai tuoj pat pasklaidė gandą, kad be kompensacijos “Posh Spice” dar išsireikalavo ir leidimus sau, savo vyrui futbolinininkui Davidui Beckhamui bei sūneliui Brooklynui visą gyvenimą nemokamai skraidyti šios aviakompanijos lėktuvais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją