11

Privačių mokyklų sostinėje kasmet vis daugėja, o tai tik parodo augantį jų populiarumą, nors prestižinis mokslas – nepigus. Tėvams už jį visada tekdavo pakloti nemenkas sumas, tačiau šiemet kainos dar smarkiau išaugo. Kai kuriose mokyklose, lyginant su praėjusiais metais, – bemaž ir pora šimtų eurų per mėnesį.


Privačių mokyklų programos skiriasi, tačiau dažniausiai čia žadama išugdyti ateities lyderius, kuriems sparčiai kintančiame pasaulyje prireiks tokių bendrųjų kompetencijų, kaip kritinis mąstymas, kūrybiškumas ir gebėjimas spręsti sudėtingas problemas. Taip pat žadamas individualus dėmesys kiekvienam mokiniui, akcentuojama emocinė vaiko gerovė.


Delfi Šeima pasidomėjo, ką žada ir kiek šiemet atsieis mokslai dažniausiai tarp tėvų socialiniuose tinkluose aptarinėjamose privačiose Vilniuje įsikūrusiose mokyklose.

11
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)