11

Matydami, kad tėvai savo vaikams nori suteikti pačią geriausią pradžią, privačios mokyklos žada iš jų vaikų išugdyti socialiai aktyvias, bendradarbiaujančias, iniciatyvias ir kūrybingas asmenybes – tokias, kokių modernioje visuomenėje labiausiai ir reikia. Tikina, kad čia pasiekti aukšti akademiniai mokinių mokymosi rezultatai ir išsiugdyta asmeninė branda padės auklėtiniams pasiekti svajonių studijas ir pasirengti ne tik mokytis prestižiniuose universitetuose, bet ir įgyti tarptautinės darbo praktikos.

Delfi Šeima pasidomėjo, kokius privalumus žada Kaune ir Klaipėdoje veikiančios privačios mokyklos ir kiek ugdymas šiose įstaigose atsieina mokinių tėvams.
Palyginimui apie privačias Vilniaus mokyklas kviečiame skaityti straipsnyje „Geidžiamiausių privačių mokyklų Vilniuje sąrašas ir kainos: gundo pasaulinio lygio išsilavinimu, bet įkandama ne kiekvienam“.

11
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją