Šeima džiaugėsi, kad juos palaikė didelis būrys draugų, giminių ir artimiausių žmonių, tačiau sužinoję apie laimėjimą išties nustebo: „Važiavau namo su vaikais iš poliklinikos, labai skubėjau, be to, visa diena nuo pat ryto buvo nelabai nusisekusi, ir staiga suskambo telefonas, pranešė, jog mūsų šeima laimėjo. Išgirdus tokią puikią žinią tikrai nušvito akyse“, - Delfi pasakoja Audinga.

Kaip sakė nugalėtojai, parduotuvės „Dviračių arena“ 2000 eurų vertės kuponu džiaugiasi visa šeima ir jau planuoja kokius dviračius pirks.

„Dukrytės turėjo balansinius dviratukus, bet joms rugsėjį jau bus trys metai, tad kaip tik planavome pirkti didesnius. O mudu su vyru labai mėgstame važinėtis dviračiais, bet nuosavų dviračių vis dar neturėjome, tekdavo skolintis iš tėvų. Tad pagaliau visi turėsime asmeninius dviračius! Be to, neseniai įsigijome dviračio priekabą, kurioje patogiai gali sėdėti mergaitės, tad nauji dviračiai tikrai nedulkės“, - džiaugėsi moteris.

Laimėjusi šeima nusprendė naujais dviračiais apsirūpinti ne tik pati, bet ir dalį prizo skirti labdarai.

„Iškart sakiau, kad jei laimėsime šį įspūdingą prizą, nusipirksime dviračius ne tik sau, bet ir du papildomus. Norėsime juos padovanoti sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Turime dvi dukras, tad norime, kad kiekviena įteiktų po dviratuką. Jau vieną sunkiau gyvenančią šeimą atradome, kitos dar ieškosime“, - kilnia idėja pasidalijo šeima.

Paklausta, ar jau turi atradusi mėgstamų dviračių maršrutų, šeima sakė, jog išsiruošti su abiem mažylėmis į keliones dviračiais labai smagu, bet kol kas važinėjasi Vilniuje, ilgos keliones dar prieš akis.

„Mes dažniausiai važinėjame po Vilnių, čia taip pat yra labai daug gražių vietų. Kol vaikai dar nėra dideli ir ilgai išsėdėti priekaboje jiems sunku, toli važiuoti dar nedrįstame, bet greitai, kai išmoks važiuoti dviračiais, galėsime pasivažinėti ir tolėliau“, - planais dalijosi mama Audinga.

Ji pasakojo, jog susilaukus mergaičių iškart sugriuvo mitas esą gimus vaikams sunku kažkur išvykti, o laisvalaikis dažniausiai leidžiamas namuose.

„Mes nuo pirmų dienų aktyviai leidžiame laiką drauge. Visi drauge keliaujame, kai tik turime laisvadienius. Mėgstame aktyviai leisti laiką, be galo patinka lankyti gyvūnų ūkius ir kitas gražias vietas. Tad ir dabar nekantraudami laukiame kelionių dviračiais ir dėkojame visiems mus palaikiusiems“, - dėkojo šeima.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)