Lina ir Artūras Giedriai bei jų vaikai Greta ir Herkus – Delfi ir kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ metų šeimos rinkimų dalyviai. Kadaise bendradarbiais buvę Giedriai džiaugiasi anuomet užgimusiu tarnybiniu romanu, kuris peraugo į šeimą. Įdomu ir tai, kad nors nuo poros pažinties praėjo jau 26 metai, jie ir toliau tebedirba kartu.

„Mes su vyru susipažinome gana jauni, man buvo 20, jam 22 metai. Kuo vienas kitam patikome net negaliu tiksliai pasakyti, bet man labai patiko jo rodomas dėmesys. O susipažinome mes darbovietėje, kurioje kartu dirbome ir dirbame iki šiol. Tiesa aš buvau išėjusi dirbti kitur, bet vėl sugrįžau atgal“, – pasakoja Lina.

Aktyviai laisvalaikį mėgstanti leisti pora iki vaikų gimimo pora praktiškai nekeliavo, o ir susilaukę vaikų į klajones po platųjį pasaulį neskubėjo leistis, tačiau vėliau kelionės tapo visos šeimos pomėgiu ir neatsiejama atostogų dalimi.

„Su mažais vaikais nekeliavome, o į pirmą kelionę susiruošėme, kai sūnui buvo jau 9 metai ir jokių sunkumų nebūdavo. Dabar visi drauge laisvalaikiu mėgstame keliauti, laiką leisti gamtoje. Esame pamėgę beveik visus pažintinius takus aplink Vilnių, kuriuose dažnai lankomės su savo augintiniu.“

Dviejų vaikų susilaukusi pora šiandien gyvena su sūnumi Herkumi – dukra jau ištekėjo ir sukūrė savo šeimą. Paklausti, koks yra jų tvirtos santuokos receptas, drauge ir darbe, ir namuose daugiau nei du dešimtmečius laimingai gyvenantys Giedriai tikina, kad svarbiausia – pasitikėjimas. „Svarbiausia pasitikėti vienas kitu ir visada sakyti tiesą, kad ir kokia ji karti būtų.“

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Tuomet nesnauskite! Naujienų portalas DELFI kartu su kelionių organizatoriumi „Tez Tour“ skelbia unikalų projektą: Šeimos rinkimus 2022! Jums tereikia pasidalinti savo šeimos atostogų akimirka ir laimėti įspūdingą prizą – atostogas Bodrume visai šeimai! Visą informaciją rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją